V košíku nemáte žiadne produkty
Naspäť do obchoduFarba | |
---|---|
Zvyšk. cukor | |
Druh | |
Odkiaľ | |
Vinárstva a výrobcovia | |
Odroda/apelácia | |
Ročník | |
Jedlo | |
Špeciálne kategórie | |
Cena | |
Objem |
Víno
Prosecco Perlae Naonis z vinársta San Simone
Výrobná plocha: Niva, v obciach Azzano Decimo a Porcia.
Odroda: 100% Glera.
Vinice: 3.500 rastlín na hektár, čím sa získa 100 QL / ha.
Zber: Obdobie: II / IV týždeň v septembri.
Vinifikácie: drvenie a jemné lisovanie, biela fermentácia po dobu 10 dní v nádržiach z nerezovej ocele v kontrolovanej teplote (16-18 ° C), zrenie v nerezových tankoch.
Sparkling Process: re-fermentáciou v tlakových nádržiach asi 50 dní pri kontrolovanej teplote (14-16 ° C) až do dosiahnutia tlaku 6 bar. Hmota sa potom ochladí, zastaví
fermentácia a udržiava sa pri kontrolovanej teplote 8-10 ° C počas aspoň troch mesiacov.
Obsah alkoholu: 11,5% obj.
Perlenie: jemné, delikátne a perzistentné.
Farba: svetlo slamovo žltá farba so zelenkavými tónmi.
Vôňa: komplexná ovocná vôňa, prechádza z jablka do hrušky a citrusových plodov.
Chuť: guľatá, krémová, perzistentná, mierne alkoholická so sviežou kyselinkou.
Jedlo párovanie: pri rôznych jedlách, ale s obzvlášť pikantnou omáčkou.Odporúča sa k Prosciutto
Servírovacia teplota: ideálne 8-10 ° C
12,60 €
Výrobná plocha: Niva, v obciach Azzano Decimo a Porcia.
Odroda: 100% Glera.
Vinice: 3.500 rastlín na hektár, čím sa získa 100 QL / ha.
Zber: Obdobie: II / IV týždeň v septembri.
Vinifikácie: drvenie a jemné lisovanie, biela fermentácia po dobu 10 dní v nádržiach z nerezovej ocele v kontrolovanej teplote (16-18 ° C), zrenie v nerezových tankoch.
Sparkling Process: re-fermentáciou v tlakových nádržiach asi 50 dní pri kontrolovanej teplote (14-16 ° C) až do dosiahnutia tlaku 6 bar. Hmota sa potom ochladí, zastaví
fermentácia a udržiava sa pri kontrolovanej teplote 8-10 ° C počas aspoň troch mesiacov.