V košíku nemáte žiadne produkty
Naspäť do obchoduFarba | |
---|---|
Zvyšk. cukor | |
Druh | |
Odkiaľ | |
Vinárstva a výrobcovia | |
Odroda/apelácia | |
Ročník | |
Jedlo | |
Cena | |
Objem |
Víno
Ľadový zber. Táto klasifikácia vína je asi najpresnejšia zo všetkých (vraví mi z duše), pretože pri zbere, keď ortuť teplomera klesne minimálne na -7 °C, nie je ľadové len hrozno a krajina, ale hneď po prvých 10 minútach strávených 5. decembra vonku bolo ľadové naozaj všetko. Nos, uši a prsty skrehnuté na cencúľ. Horúca bola len nálada zberačov vybičovaná túžbou napiť sa o pár dní sladkého dezertu a zároveň radosťou zo zdravého hrozna, čo nie je vždy samozrejmosť.
Zvyškový cukor: 108 g/l
Obsah kyselín: 5,5 g/l
Alkohol: 11 % obj.
18,60 €
Ľadový zber. Táto klasifikácia vína je asi najpresnejšia zo všetkých (vraví mi z duše), pretože pri zbere, keď ortuť teplomera klesne minimálne na -7 °C, nie je ľadové len hrozno a krajina, ale hneď po prvých 10 minútach strávených 5. decembra vonku bolo ľadové naozaj všetko. Nos, uši a prsty skrehnuté na cencúľ. Horúca bola len nálada zberačov vybičovaná túžbou napiť sa o pár dní sladkého dezertu a zároveň radosťou zo zdravého hrozna, čo nie je vždy samozrejmosť.
Nie je na sklade