Nový produkt z talianskeho vinárstva Valdo - Prosecco Marca Oro Rose Brut je výsledkom starostlivého výberu hrozna z najlepších vinohradníckych oblastí Connegliano - Valdobbiadene. Vinifikácia sa uskutočňuje mäkkým lisovaním bez macerovania šupiek a zušľachťovanie prebieha v oceľových nádržiach tradičnou metódou Charmat po dobu 3 mesiacov.
Výrobná plocha: Niva, v obciach Azzano Decimo a Porcia.
Odroda: 100% Glera.
Vinice: 3.500 rastlín na hektár, čím sa získa 100 QL / ha.
Zber: Obdobie: II / IV týždeň v septembri.
Vinifikácie: drvenie a jemné lisovanie, biela fermentácia po dobu 10 dní v nádržiach z nerezovej ocele v kontrolovanej teplote (16-18 ° C), zrenie v nerezových tankoch.
Sparkling Process: re-fermentáciou v tlakových nádržiach asi 50 dní pri kontrolovanej teplote (14-16 ° C) až do dosiahnutia tlaku 6 bar. Hmota sa potom ochladí, zastaví
fermentácia a udržiava sa pri kontrolovanej teplote 8-10 ° C počas aspoň troch mesiacov.
Prosecco Perlae Naonis MAGNUM flaša v darčekovom balení
Výrobná plocha: Niva, v obciach Azzano Decimo a Porcia.
Odroda: 100% Glera.
Vinice: 3.500 rastlín na hektár, čím sa získa 100 QL / ha.
Zber: Obdobie: II / IV týždeň v septembri.
Vinifikácie: drvenie a jemné lisovanie, biela fermentácia po dobu 10 dní v nádržiach z nerezovej ocele v kontrolovanej teplote (16-18 ° C), zrenie v nerezových tankoch.
Výrobná plocha: Niva, v obciach Azzano Decimo a Porcia.
Odroda: 100% Glera.
Vinice: 3.500 rastlín na hektár, čím sa získa 100 QL / ha.
Zber: Obdobie: II / IV týždeň v septembri.
Vinifikácie: drvenie a jemné lisovanie, biela fermentácia po dobu 10 dní v nádržiach z nerezovej ocele v kontrolovanej teplote (16-18 ° C), zrenie v nerezových tankoch.
Sparkling Process: re-fermentáciou v tlakových nádržiach asi 50 dní pri kontrolovanej teplote (14-16 ° C) až do dosiahnutia tlaku 6 bar. Hmota sa potom ochladí, zastaví
fermentácia a udržiava sa pri kontrolovanej teplote 8-10 ° C počas aspoň troch mesiacov.
Prosecco Conegliano Valdobbiadene Rive di Ogliano Tre Venti Extra Brut - jedinečné Prosecco určené aj pre najnáročnejšie jazýčky. Bublinky stúpajú na povrch nepretržite a neúnavne.
Víno Rariga Cabernet Sauvignon rosé, polosuché. Cabernet Sauvignon (z Malokarpatskej oblasti - Modra, hon Noviny) jemnej lososovej farby so sviežou kyselinkou. Aróma tohto Cabernetu je ovocná so smotanovými tónmi. V chuti môžeme nájsť tóny lesného ovocia
Svieži minerálny Veltlín z vinárstva Repa Winery, ktorý pochádza z Malokarpatskej vinohradníckej oblasti (Dubová). Toto víno je VEGAN + (neobsahuje žiadne živočíšne číriace látky) a zároveň má minimálny až žiadny obsah histamínu.
Exkluzívny Riesling so starých vinícz dedín Muhlforst a Rosacker Hunawihr. Túto edíciu vyrobilo vinárstvo Trimbach prvý krát v roku 2009 (rok 2010 bol vynechaný z dôvodu nedostatočnej kvality hrozna) Tento svieži rizling s citrusovými a jablkovými tónmi sa oplatí odložiť do pivnice na dlhšie zrenie
Rosato "Campomaccione" je ružové víno vyrobené z odrody Sangiovese. Vo vôni môžeme objaviť kvetinové arómy a červené jablko. V chuti je toto rosé hladké s aromatickou dochuťou.
San Simone Perlae Naonis Millesimato Brut v limitovnej vianočnej edícii kombinuje kvalitu so štýlovým obalom. Každá fľaša je originál, neexistujú dve úplne rovnaké! Má svetlú, slamovo žltú farbu so zelenkavými odleskami, je skutočne jemné, delikátne a pretrvávajúce v perlení. Vôňa je komplexná so zvodnými a intenzívnymi ovocnými arómami, najmä jabĺk, hrušiek, narhúl, citrusov a tiež kvetinových tónov , ako vistéria, agát a ruža, s príjemným dozvukom tónov mandlí v cukre.
Pinot Grigio (Rulandské šedé) San Simonne Vôňa: delikátna, bohatá vôňa s tónmi agátu a divokej ruže a s nádychom citrusov a marhule. Chuť: suchá, svieža, guľatá, elegantná so sviežou kyselinkou.
Sauvignon z rady Prestige pochádzajúci z talianskeho vinárstva San Simone je jemné a ľahké víno. V chuti je aromatické so šťavnatou kyselinkou s dlhým a minerálnym záverom.
Cuvée L’Antique pochádza z najstarších viníc ‘Vieilles Vignes’ vinárstva pestovaných na pozemku ‘Les Beltins’ v obci Ménétréol-sous-Sancerre. L’Antique je koncentrované víno, ktoré sa zbiera ručne a je vinifikované v 228-litrových burgundských sudoch „pièces“ vyrobených z dubového lesa Tronçais.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.OkNieZásady ochrany súkromia