Chateau Minuty M Rosé je zmesou odrôd Grenache a Cinsault, ktoré tvoria aromatickú harmóniu ponúkajúcu tóny broskýň a kandizovaného pomaranča. Chuť je svieža a okrúhla, na poschodí s príjemne sviežimi kyselinkami.
Chateau Minuty M Rosé je zmesou odrôd Grenache a Cinsault, ktoré tvoria aromatickú harmóniu ponúkajúcu tóny broskýň a kandizovaného pomaranča. Chuť je svieža a okrúhla, na poschodí s príjemne sviežimi kyselinkami.
Víno Clos de Los Siete, ročník 2017 so známej argentínskej oblasti Mendoza má výraznú arómu zrelých plodov a odráža zrelosť zberaných hroznových bobúľ. Korenistosť tohto cuvee odhalí Malbec, ktorý je hviezdou tohto vína.
Výroba tohto cuvée začala samostatným spracovaním odrody Semillon pri cukornatosti 21,5 °NM a odrody Sauvignon v dvoch termínoch pri cukornatosti 19,5 °NM a 22 °NM. Pri spracovaní sme kládli veľký dôraz na šetrné odstopkovanie a lisovanie hrozna. Odkalený mušt kvasil za pomoci ušlachtilých kvasiniek pri nízkej teplote 12 °C. Časť vína odrody Semillon vyzrievala v nových barikových sudoch po dobu 3 mesiacov.
Estate Blue Edition (Velvet red Blend) ročník 2021 je Cuvée z odrôd Malbec 60%, Pinot Noir 30% a Bonarda 10%. Farba je intenzívna, tmavo červená s fialovými odleskami. Vo vôni nájdeme závan čerstvých bobúľ vďaka odrode Malbec, čerešňové tóny mu dodáva Pinot Noir, zatiaľ čo Bonarda zintenzívňuje komplexnosť arómami černíc a čiernych ríbezlí
Michael Mondavi Medusa Red Blend ročník 2010 je cuvee z odrôd Cabernet Sauvignon (87%) Zinfandel (8%) a Petit Sirah (5%)
Oblasť : Napa Valley (California)
Montej Bianco je zmesou odrôd Sauvignon, Chardonnay a Müller Thurgau. Elegantná a ovocná aróma s tónmi hrušiek, jabĺk a sviežeho tropického ovocia s jemným korením. Svieža a harmonická ovocná chuť. Montej Bianco vyzrievalo v nerezových tankoch.
Toto vynikajúce víno predstavuje úplne novú dimenziu Carmenére, dávno stratenej odrody viniča, ktorá sa nedávno znovu objavila v Čile po tom, čo bola považovaná za vyhynutú v pôvodnom domove Bordeaux. V súčastnosti je pestovaná iba v Chile. Purpurový anjel bol uznaný za najlepšie čilské Carmenére. Kritici z celého sveta pomenovali toto víno ako „víno z inej planéty“.
Odrody Hron, Váh, Rimava, Rudava, tzv. „modré rieky“ patria medzi slovenské novošľachtence, ktoré vyšľachtila Dorota Pospíšilová. Chuť vína prekypuje zamatovou bohatosťou, s ovocnosťou tmavého bobuľového ovocia, delikátnou korenistosťou, ovocno-koňakovými tónmi, vynikajúcou štruktúrou kyselín a tanínov a skvelou dochuťou.
Farba vína je rubínovo červená farba pozoruhodnej intenzity Toto víno má vynikajúcu aromatickú komplexnosť s tónmi zrelého ovocia a jemným nádychom dymu a kávy
Odrody: 40% Malbec, 30% Cabernet a 30% Merlot
Alkohol: 14,8%
Zrenie: 16 mesiacov v nových sudoch z francúzskeho dubu
Región: Mendoza, Argentína
Elegantné párty balenie 6-tich mini Moëtov Brut Impérial, doplnené 6-timi násoskami. Tie slúžia na narazenie na hrdlo fľaše a následné pohodlné vychutnávanie si Moëtu priamo z fľaše.
Rubizzo Rosso výraznej rubínovej farby. víno vyrobené z odrody Sangiovese. Vo vôni môžeme objaviť arómy zrelého červeného ovocia. Chuť je mierne pikantná a stredne plná.
Ročníkové cuvée tvorí z 85 % Chardonnay a z 15 % Pinot Noir. Víno svetlej zlatistej farby. Suchá ovocná minerálna chuť je podporená tónmi citrusových plodov a komplexnou štruktúrou s pevným a dlhým záverom. Sekt je vyrobený klasickou metódou kvasenia vo fľaši, tzv. Champagne Method. Podávať pri teplote 6 - 8 °C.
Sekt Palffy extra dry je vytvorený z odrôd Chardonnay a Pinot blanc. Je vyrobený tradičnou metódou kvasenia vo fľaši, tzv. Champagne Method. Zvyškový cukor: 12-16 g/l.
Komplexné, mohutné a súcasne elegantné víno v prívlastkovej kvalite
bolo vyrobené asamblážou vín z odrôd (Alibernet, Dunaj, Merlot,
Frankovka modrá)z hrozna v najlepšej technologickej zrelosti z
vlastných vinohradov. Dlhšou maceráciou na šupkách pri nízkej
teplote, nasledujúcim pomalým prekvasením a po scelení dôkladným
13-mesacným zrením vo viackrát použitých barikových a velkých
pättisíc litrových dubových sudoch, sme vyrobili jedinecné cuvée
hodné velkých gastronomických i degustacných udalostí. Rocník 2012
pookreje niekolkorocným dozrievaním vo flašiach do nádherného
terciárneho buketu, no dovtedy ho môžete pravidelne pri rôznych
príležitostiach ochutnávat.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.OkNieZásady ochrany súkromia