Víno vyrobené z odrôd vysadených v srdci Valpolicella tradičným Veronským spôsobom. Hrozno sa zhruba mesiac suší v debnách kde stráca cca 10% hmotnosti. Vyzrievanie vo veľkých slavonskych sudoch cca 1,5 roka. Použité odrody: 30% Corvina Veronese, 30% Corvinone, 30% Rondinella, 10% Rossignola, Oseleta, Negrara, Dindarella.
Červené, suché víno vyrobené špeciálnou technológiou Ripasso - časť už vyrobeného vína Valpolicella sa nechá nakvášať na šupkách z mladého Amarone. Hrozno použité na výrobu tohto vína sa zbieralo z vinohradov nachádzajúcich sa na morských kopcoch v oblasti Valpolicella
Keďže ide o prvé Primitivo di Manduria Riserva vyrobené týmto vinárstvom, jeho etiketa vypovedá o rodinnom príbehu. V roku 1921 začal Cosimo Varvaglione, starý otec súčasného riaditeľa spoločnosti s výrobou vín. Je to dokonalá kombinácia medzi tradíciou spojenou s príbehom etikety a inováciou spojenou so štýlom tohto vynikajúceho vína.
Rubínová farba s fialovými odleskami. Vôňa je odrodovo charakteristická, veľmi výrazná a pripomína červené ovocie naložené v alkohole a slivkovou marmeládu s korenistými tónmi sladkého drievka a sušeného ovocia. V chuti je toto Primitivo plné, jemné a vyvážené.
Barbaresco Masseria DOCG vyrobené z hrozna Nebbiolo (100%). Priemerný vek vinohradu z ktorého je vyrobené toto víno je 40 rokov. Malokaktická fermentácia prebiehala v drevených barikových sudoch. Celková doba zrenia v dubových sudoch : 2 roky.
Vietti Barolo Castiglione
Hrozná sú vybrané z viníc nachádzajúcich sa v Castiglione Falletto. Vinice sú 7-35 rokov staré s výťažkom 35 hl / ha.
Víno vyzrievalo po dobu 24 mesiacov v dubových sudoch a 8 mesiacov sa sceľovalo v nerezových tankoch pred plnením. Vo vôni nájdeme slivky, čerešne, zemité tóny a príjemnú korenistosť. V chuti je šťavnaté s hodvábnymi trieslovinami a skvelou ovocnosť. Je to plné víno s dlho pretrvávajúcou dochuťou. Potenciál zrenia až do roku 2036.
Vietti Barolo Castiglione magnum
Hrozná sú vybrané z viníc nachádzajúcich sa v Castiglione Falletto. Vinice sú 7-35 rokov staré s výťažkom 35 hl / ha.
Víno vyzrievalo po dobu 24 mesiacov v dubových sudoch a 8 mesiacov sa sceľovalo v nerezových tankoch pred plnením. Vo vôni nájdeme slivky, čerešne, zemité tóny a príjemnú korenistosť. V chuti je šťavnaté s hodvábnymi trieslovinami a skvelou ovocnosť. Je to plné víno s dlho pretrvávajúcou dochuťou. Potenciál zrenia až do roku 2036.
Toto Dolcetto vyzrievalov tankoch z nerezovej ocele v regióne Langhe (Piemonte) aby si zachovalo ovocné arómy malín, čerešní a čučoriedok.
V chuti mierne triesloviny, jemná kyslosť a ovocnosť.
Supertoskánec Villa Donoratico bol vytvorený scelením odrôd Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot a Petit Verdot. Jednotlivé odrody vyzrievali samostatne 14 mesiacov v 225 L barikových suchoch typu Allier a Troncais. Následne prebehlo finálne miešanie a flašovanie.
Villa Gresti je blend z 90 % Merlot a 10% Carmenere. Víno zreje v 225l dubových sudoch po dobu najmenej 12 mesiacov. Vo vôni môžeme objaviť tabakové tóny s jemnou vanilkou. Chuť jemná s príjemnými tanínmi.
Villa Poggio Salvi Chianti Colli Senesi živočíšnej, harmonickej vôňe, s tónmi korenia, lesného podhubie a zvieracej srsti. Zamatová, šťavnatá a dobre vyvážená chuť nadväzuje na vôňu. Je typická pre Chianti, objavujú sa tóny vyzretého kôstkového ovocia, predovšetkým čerešní.
Pinot Noir 2016 - informácie o tomto víne dostanete na tejto stánke. Klasický predstaviteľ nemeckého Pinot Noir z vinárstva Villa Wolf je skutočne pekným červeným vínom. Dvanásť mesiacov barikového starnutia dodáva vínu dymovú hĺbku a pekný nádych zemitých trieslovín. Je to stredne plné, elegantné víno s nádychom korenia a pevnou štruktúrou. Vo vôni sú jahody, maliny, melón a broskyne s jemnou arómou byliniek. V ústach je hladké, ovocné, s
dobre integrovanou kyselinkou a zemitou zložitosťou.
Viña Doña Paula Los Cardos Malbec intenzívnej purpurovej farby. Aróma tohto vína je intezívna sladká a korenistá s notami červeného ovocia a herbálnym podtónom. V chuti je víno jemné, svieže a dobre vyvážené.
Chianti Classico DOCG pochádzajúce z vinárstva Volpaia, ktoré je jedinečným terroirom v oblasti Chianti Classico. Volpaia je po celom svete známa jedinečnosťou svojich pivníc ukrytých v múroch starobylej opevnenej dediny, v súlade s tradíciou, úzko zameraná rovnako ako v 11. storočí na výrobu vína a olivového oleja.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.OkNieZásady ochrany súkromia