Flaccianello ročník 2012 v magnum flaši, ktorá je uložená v drevenej kazete - ideálne na archív. Prísne selektované hrozno z 30- a viac ročných výsadieb sangiovese rozprestierajúcich sa v nadmorskej výške 400 m. n. m. na svahoch s juho-západnou expozíciou a vápencovo-hlinitým podložím po ukončení procesu vinifikácie vyzrieva 16 - 18 mesiacov v nových francúzskych barikoch z Allier.
Konštantná kvalita, hĺbka, komplexnosť a elegancia Flaccianella z neho robí jeden z najlepších mokov pochádzajúcich z polôh v oblasti Panzana, v srdci Chianti Classico.
Prísne selektované hrozno z 30- a viac ročných výsadieb sangiovese rozprestierajúcich sa v nadmorskej výške 400 m. n. m. na svahoch s juho-západnou expozíciou a vápencovo-hlinitým podložím po ukončení procesu vinifikácie vyzrieva 16 - 18 mesiacov v nových francúzskych barikoch z Allier a ďalších najmenej 12 mesiacov vo fľaši, aby dalo vznik tomuto prekrásnemu vínu.
Fontodi Flaccianello della Pieve je vynikajúce víno suchého ročníka pochádzajúce z polôh v oblasti Panzano, v srdci Chianti Classico. Je tmavej granátovo červenej farby s viditeľnejšou koncentráciou a hustotou v porovnaní s minulými ročníkmi.
Flaccianello della Pieve je vynikajúce víno pochádzajúce z polôh v oblasti Panzano, v srdci Chianti Classico. Je tmavej granátovo červenej farby s viditeľnejšou koncentráciou a hustotou v porovnaní s minulými ročníkmi.
Guidalberto je po Sassicaia druhé víno Tenuta San Guido.
Bohaté víno plné ovocných tónov (čerešne, bobuľové ovocie) s príjemnou mineralitou a dobre zakomponovaným sudom. Guidalberto vyzrieva 15 mesiacov vo francúzskych barikoch a ďalších pár mesiacov vo fľaši. Oproti Sassicaia je to víno, ktoré dosiahne svoj potenciál skôr.
Montej Bianco je zmesou odrôd Sauvignon, Chardonnay a Müller Thurgau. Elegantná a ovocná aróma s tónmi hrušiek, jabĺk a sviežeho tropického ovocia s jemným korením. Svieža a harmonická ovocná chuť. Montej Bianco vyzrievalo v nerezových tankoch.
20% vína dozrievalo 4 mesiace v barikových sudoch. Aróma čerstvého lesného ovocia s jemným dotykom dymu. Elegantná a svieža ovocná chuť čerešní, malín a černíc s čokoládou.
V harmonickej vôni prevládajú ovocné a jemne kvetinové tóny, s nádychom čerešní, citrónovej trávy, limetky a grapefruitu. Má jemnú a elegantnú chuť a vyvážený no intenzívny charakter. Sladkasté tóny sú v rovnováhe s jemnými a sviežimi kyselinkami, s pozoruhodne dlhým pocitom perlenia v ústach.
Primitivo del Salento Passione je štruktúrované červené víno zo Salenta s hlbokou rubínovo červenou farbou. Vo vôni sa objavujú elegantné arómy s tónmi lesných plodov, slivkového džemu a korenia.
Primitivo del Salento pochádzajúce z talianskeho vinárstva Varvaglione je víno intenzívnej červenej farby s fialovými odleskami. Vôňa je plná zrelého červeného ovocia, ovocného džemu, čiernych ríbezlí a kakaa. V chuti je vyvážené s jemne nasladlými tanínmi a intenzívnou doznievajúcou dochuťou.
Toto Prosecco Spumante D.O.C. Bio z vinárstva 47 Anno Domini je vyrobené zo starostlivo vybraných bio hrozien odrody Glera a vďaka použitiu rastlinných bielkovín je vhodný aj pre Vegánov. Je harmonické a pekne zladené.Farba je slamovo žltá so zelenými odleskami. Vo vôni sú jemné perzistentné bublinky s klasickou aromatickou vôňou. V chuti je jemné a elegantné s osviežujúcimi kyselinkami a množstvom ovocných chutí, ako sú jablko, marhuľa, banán a tiež jemné kvetinové tóny.
Ovocná a kvetová vôňa s tónmi lupeňov ruže Hrušky a limetky. V chuti jemné perlenie s broskyňou.
Párovanie k jedlu :
Ideálne k predjedlám a jedlám z morských plodov.
Brunello di Montalcino z talianskeho vinárstva Renieri je víno hlbokej a intenzívnej rubínovej farby. Má bohatý buket a komplexné arómy tmavého ovocia, pomarančovej kôry a kvetinových tónov (fialky). V chuti prevláda červené ovocie, slivky, jemné korenie, vanilka a tabak.
Rubizzo Rosso výraznej rubínovej farby. víno vyrobené z odrody Sangiovese. Vo vôni môžeme objaviť arómy zrelého červeného ovocia. Chuť je mierne pikantná a stredne plná.
Výrobné zóny: kopce Conegliano a Vittori Veneto v provincii Treviso a v obci Porcia, lokalita Rondover.
Odroda: 100% Glera.
Vinice: Guyot, 4,000 koreňov na hektár, výťažok 110 ql / Ha.
Zber: Obdobie: I / II týždeň v septembri.
Hrozno použité na výrobu Sauvignon Praedium Prail (suché víno) pochádza z polôh nadmorsej výšky 350 - 400 m n. m.) kde je ystavené veľkým rozdielom denných a nočných teplôt. V pôde je na tejto polohe vysoký podiel minerálov. Fermentácia prebiehala v nerezových nádržiach.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.OkNieZásady ochrany súkromia