Originálne BIO šumivé víno Pinot Grigio (Rulandské šedé), pochádzajúce z talianskeho vinárstva Pizzolato je vegánske, certifikované šumivé víno veľkej elegancie, s etiketou bohatou na trblietavé detaily. Má slamovo žltú farbu so svetlými medenými odleskami. V bohatej kvetinovo ovocnej vôni dominujú tóny jablka Fuji, žltej broskyne a citrusových plodov. Chuť je pekne vyvážená, svieža s dobrou štruktúrou. Rozpoznateľný štýl, na ktorý sa len ťažko zabúda, rovnako ako na jeho vôňu.
V harmonickej vôni prevládajú ovocné a jemne kvetinové tóny, s nádychom čerešní, citrónovej trávy, limetky a grapefruitu. Má jemnú a elegantnú chuť a vyvážený no intenzívny charakter. Sladkasté tóny sú v rovnováhe s jemnými a sviežimi kyselinkami, s pozoruhodne dlhým pocitom perlenia v ústach.
V harmonickej vôni prevládajú ovocné a jemne kvetinové tóny, s nádychom čerešní, citrónovej trávy, limetky a grapefruitu. Má jemnú a elegantnú chuť a vyvážený no intenzívny charakter. Sladkasté tóny sú v rovnováhe s jemnými a sviežimi kyselinkami, s pozoruhodne dlhým pocitom perlenia v ústach.
Polovica vína zrela cca 8 mesiacov v použitých 225 L dubových suchoch. Zvyšok vyzrieval v nerezových tankoch. Následne prebehlo finálne miešanie a flašovanie. Supertoskánec Poggio Ai Ginepri bol vytvorený samostantou vinifikáciou a následným scelením odrôd Cabernet Sauvignon (podiel vo víne 50%), Syrah (30% podiel) a Merlot (20%).
Poggio ai Ginepri Rosato pripomína farbu žiarivo ružovej pivonky. Toto ružové cuvée je zmesou odrôd Cabernet Sauvignon 50% a Syrah 50%. Vo vôni nájdeme výrazné tóny červeného ovocia. Arómy čerešní a malín zvýrazňujú jeho sviežosť.
Poggio ai Ginepri pochádza z talianskeho vinárstva Tenuta Argentiera. Farba je intenzívna, slamovo žltá farba. Vôňa je svieža s ovocnými arómami, ako je hruška, banán a marhuľa, spolu s kvetinovými tónmi levandule a bielych kvetov, ktoré sa prelínajú s korenistými tónmi, pri ktorých je zrejmá šalvia.
Poggio ai Ginepri pochádza z talianskeho vinárstva Tenuta Argentiera. Farba je intenzívna, slamovo žltá farba. Vôňa je svieža s ovocnými arómami, ako je hruška, banán a marhuľa, spolu s kvetinovými tónmi levandule a bielych kvetov, ktoré sa prelínajú s korenistými tónmi, pri ktorých je zrejmá šalvia.
Brunello intenzívnej rubínovo červenej farby.. V intenzívnej vôni môžeme nájsť jemné pižmové tóny, klinčeky či fialky. V chuti pevné telo s príjemnými tanínmi a dlhou perzistenciou.
Víno Varvaglione Primitivo del Salento "12 e mezzo" z oblasti Puglia rubínovej farby s pôvabnou vôňou prezretých sliviek a jahôd. V chuti ľahké triesloviny a vanilka. Toto Primitívo vyzrievalo 12 mesiacov v barikových sudoch (americký dub)
Primitivo del Salento Passione je štruktúrované červené víno zo Salenta s hlbokou rubínovo červenou farbou. Vo vôni sa objavujú elegantné arómy s tónmi lesných plodov, slivkového džemu a korenia.
Primitivo del Salento pochádzajúce z talianskeho vinárstva Varvaglione je víno intenzívnej červenej farby s fialovými odleskami. Vôňa je plná zrelého červeného ovocia, ovocného džemu, čiernych ríbezlí a kakaa. V chuti je vyvážené s jemne nasladlými tanínmi a intenzívnou doznievajúcou dochuťou.
Primitivo di Manduria 'Sessantanni' San Marzano predstavuje kvalitatívny vrchol vinárstva Cantine San Marzano. Hrozno pochádza zo starých viníc pestovaných na vidieku v obciach San Marzano a Sava. Je to plné víno, s intenzívnou rubínovo červenou farbou s bohatými a presvedčivými arómami.
Primitivo di Manduria Abbasc z talianskeho vinárstva Ionis má jasnú červenú farbu a intenzívnu vôňu. Vôňa sa otvára sladkými tónmi vanilky, doprevádzaná charakteristickým ovocím, najmä sliviek a čerešní. V ústach je veľmi štruktúrované, silné, ale vyvážené, napriek vysokému obsahu alkoholu.
Hrozno použité na výrobu tohto Primitiva Cosimo bolo zbierané ručne z najstarších vinohradov vinárstva Varvaglione. Kvasenie a macerácia prebieha pri kontrolovanej teplote 26 - 28 ° C. Následne víno dozrieva 14 mesiacov vo francúzskych a amerických dubových sudoch. V tomto výnimočnom primitíve môžete objaviť tóny prezretého lesného ovocia a džemu.
Papale v preklade znamená "Pápežské" víno. Hrozno, ktoré bolo použité na výrobu tohto vína pochádza z vinohradov v blízkosti Iónskeho mora, kde bola vysadená vínna réva, ktorá má veľmi malý výnos na hektár, ale za to vynikajúcu kvalitu. Vôňa vína Papale je veľmi intenzívna, pripomínajúca ovocie - višne, ríbezle, černice, tiež sladké drievko a kakao. Chuť má aromatický koniec a skvele sa hodí k omáčkam a rôznym typom mäsa.
Kvasenie a macerácia prebieha pri kontrolovanej teplote 26 - 28 ° C. Dozrieva vo francúzskych sudoch najmenej 8 mesiacov.
Zlaté Papale, najlepšie víno z radu Papale vyrobené z hrozna Primitivo. Hrozno je zbierané ručne. Chuť vína Papale Oro je plná a mäkká a elegantná. Vo vôni sa dajú rozpoznať lesné plody. Víno dozrieva vo francúzskych a amerických dubových sudoch najmenej 10 mesiacov. Obsah alkoholu: 14%
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.OkNieZásady ochrany súkromia