Prosecco Rive di Guia, Somnaval, Extra Brut, je šumivé víno s jemnými a pretrvávajúcimi bublinkami pochádzajúce z talianskeho vinárstva Bortolin Angelo. Vyrába sa výlučne z hrozna jedinej vinice, ktorá vždy patrila rodine a ktorej názov je „Sommaval“.
Prosecco Prosecco Bortolin Angelo Valdobbiadene, Rive di Guia, Desiderio, Dry DOCG sa získava len a výlučne z hrozna jedinej vinice, ktorá vždy patrila ich rodine, ktorú nazývajú Sommaval.
Prosecco Conegliano Valdobbiadene Superiore Extra Dry DOCG pochádzajúce z talianskeho vinárstva Zardetto, vzniklo spojením najmenej 85% odrody Glera a zvyšných 15% biele odrody Pinot Bianco a Chardonnay. Hrozno pochádza z vysokohorských viníc v historickej oblasti Conegliano Valdobbiadene DOCG.
Prosecco Marca Oro Extra Dry s jemnou ovocnou vôňou v ktorej dominuju zelené jablká s florálnymi tónmi. Chuť je vyvážená s "nasládlým" záverom. Nákup online.
Prosecco Marca Oro Extra Dry s jemnou ovocnou vôňou v ktorej dominuju zelené jablká s florálnymi tónmi. Chuť je vyvážená s "nasládlým" záverom. Nákup online.
Prosecco Marca Oro Extra Dry s jemnou ovocnou vôňou v ktorej dominuju zelené jablká s florálnymi tónmi. Chuť je vyvážená s "nasládlým" záverom. Nákup online.
Nový produkt z talianskeho vinárstva Valdo - Prosecco Marca Oro Rose Brut je výsledkom starostlivého výberu hrozna z najlepších vinohradníckych oblastí Connegliano - Valdobbiadene. Vinifikácia sa uskutočňuje mäkkým lisovaním bez macerovania šupiek a zušľachťovanie prebieha v oceľových nádržiach tradičnou metódou Charmat po dobu 3 mesiacov.
Výrobná plocha: Niva, v obciach Azzano Decimo a Porcia.
Odroda: 100% Glera.
Vinice: 3.500 rastlín na hektár, čím sa získa 100 QL / ha.
Zber: Obdobie: II / IV týždeň v septembri.
Vinifikácie: drvenie a jemné lisovanie, biela fermentácia po dobu 10 dní v nádržiach z nerezovej ocele v kontrolovanej teplote (16-18 ° C), zrenie v nerezových tankoch.
Sparkling Process: re-fermentáciou v tlakových nádržiach asi 50 dní pri kontrolovanej teplote (14-16 ° C) až do dosiahnutia tlaku 6 bar. Hmota sa potom ochladí, zastaví
fermentácia a udržiava sa pri kontrolovanej teplote 8-10 ° C počas aspoň troch mesiacov.
Prosecco Perlae Naonis MAGNUM flaša v darčekovom balení
Výrobná plocha: Niva, v obciach Azzano Decimo a Porcia.
Odroda: 100% Glera.
Vinice: 3.500 rastlín na hektár, čím sa získa 100 QL / ha.
Zber: Obdobie: II / IV týždeň v septembri.
Vinifikácie: drvenie a jemné lisovanie, biela fermentácia po dobu 10 dní v nádržiach z nerezovej ocele v kontrolovanej teplote (16-18 ° C), zrenie v nerezových tankoch.
Výrobná plocha: Niva, v obciach Azzano Decimo a Porcia.
Odroda: 100% Glera.
Vinice: 3.500 rastlín na hektár, čím sa získa 100 QL / ha.
Zber: Obdobie: II / IV týždeň v septembri.
Vinifikácie: drvenie a jemné lisovanie, biela fermentácia po dobu 10 dní v nádržiach z nerezovej ocele v kontrolovanej teplote (16-18 ° C), zrenie v nerezových tankoch.
Sparkling Process: re-fermentáciou v tlakových nádržiach asi 50 dní pri kontrolovanej teplote (14-16 ° C) až do dosiahnutia tlaku 6 bar. Hmota sa potom ochladí, zastaví
fermentácia a udržiava sa pri kontrolovanej teplote 8-10 ° C počas aspoň troch mesiacov.
Prosecco intenzívnej vône exotického ovocia a zrelých jabĺk s notami mandle a kandizovanej citrónovej kôry. Chuť je "naslaldá" svieža s príjemnou kyselinkou v závere. Toto víno sa výborne hodí k slaným a korenistým jedlám.
Prosecco Conegliano Valdobbiadene Rive di Ogliano Tre Venti Extra Brut - jedinečné Prosecco určené aj pre najnáročnejšie jazýčky. Bublinky stúpajú na povrch nepretržite a neúnavne.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.OkNieZásady ochrany súkromia