Vino Spumante Porta Monticano Millesimato Brut je príjemné a ľahké, biele šumivé víno, pochádzajúce z oblasti Veneto. Víno je vyrobené z odrôd Glera, Verdiso, Incrocio Manzoni a Boschera. Kvôli odrodovému zloženiu (a legislatíve) sa Prosecco nazývať nemôže. Názov "Porta Monticano", tiež známy ako "Porta del Leone" ("Levia brána"), je daný jednou z hlavných brán starovekého múru obklopujúceho stredoveké mesto Conegliano.
Zardetto Prosecco Brut ponúka multisenzorický zážitok, ktorý počnúc chuťou zapája všetky zmysly s nezabudnuteľným chuťovým zážitkom. Hrozno pochádza z viníc v provinciách Benátky a Treviso. Chuť je vyvážená a perzistentná, s príjemnými kyselinkami po citrusoch a zelenom jabĺčku.
Zardetto Prosecco Brut ponúka multisenzorický zážitok, ktorý počnúc chuťou zapája všetky zmysly s nezabudnuteľným chuťovým zážitkom. Hrozno pochádza z viníc v provinciách Benátky a Treviso. Chuť je vyvážená a perzistentná, s príjemnými kyselinkami po citrusoch a zelenom jabĺčku.
Zardetto Vivus je harmonické šumivé víno s jemnou vôňou a príjemnou ovocnou chuťou. Vzniklo spojením odrôd Glera, Chardonnay a Moscato. Hrozno pochádza z viníc v severovýchodnej časti Veneta. Vinič s priemerným vekom 30 rokov rastie na štrkovej, železito-kremičitej pôde.
Slamovo sfarbené prosecco s vyváženou - ovocnou chuťou a pretrvávajúcim perlením. Oblasť: Friuli.Párovanie k jedlu: Ideálne k jemným morským plodom, ako aperitív alebo k predjedlám.
Exkluzívne Prosecco Bortolin Angelo Valdobbiadene Extra Brut, DOCG, Angelin Beo s nulovým zvyškovým cukrom, dostal meno po zakladateľovi vinárstva Angelo Bortolin.
Toto Prosecco Spumante D.O.C. Bio z vinárstva 47 Anno Domini je vyrobené zo starostlivo vybraných bio hrozien odrody Glera a vďaka použitiu rastlinných bielkovín je vhodný aj pre Vegánov. Je harmonické a pekne zladené.Farba je slamovo žltá so zelenými odleskami. Vo vôni sú jemné perzistentné bublinky s klasickou aromatickou vôňou. V chuti je jemné a elegantné s osviežujúcimi kyselinkami a množstvom ovocných chutí, ako sú jablko, marhuľa, banán a tiež jemné kvetinové tóny.
Ovocná a kvetová vôňa s tónmi lupeňov ruže Hrušky a limetky. V chuti jemné perlenie s broskyňou.
Párovanie k jedlu :
Ideálne k predjedlám a jedlám z morských plodov.
Výrobné zóny: kopce Conegliano a Vittori Veneto v provincii Treviso a v obci Porcia, lokalita Rondover.
Odroda: 100% Glera.
Vinice: Guyot, 4,000 koreňov na hektár, výťažok 110 ql / Ha.
Zber: Obdobie: I / II týždeň v septembri.
Rizolo pochádzajúce z talianskeho vinárstva Zardetto je nefiltrované, jemne korenisté víno s výraznou kyselinkou a zamatovou textúrou. Je to tradičné Prosecco vyrábané metódou, ktorá sa používala až do 70. rokov minulého storočia. Naturálne nefiltrované víno, pri ktorom druhotné kvasenie prebieha priamo vo fľaši. Kvasinky po ukončení kvasenia klesajú ku dnu, a zostávajú tak po celý čas v kontakte s vínom.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.OkNieZásady ochrany súkromia