Chateau de L Escarelle Provence hospodári na ucelenom pozemku s rozlohou 100 hektárov viniča . Vinič je vysadený na pôde pozostávajúcej z vápencových kamienkov, na terasách oddelených múrmi zo suchého kameňa v nadmorskej výške až 500 metrov, harmonicky kopírujúc tvar kopcov Escarelle a pohoria de la Loube. Táto zmena nadmorskej výšky prispieva k špeciálnemu charakteru terroir, ktorý umožňuje vinifikáciu veľmi expresívnych vín, čím definuje jedinečný, sofistikovaný rukopis Escarelle.
Vápencová pôda je ideálna na výrobu vín charakterizovaných mineralitou, ktorá dodáva bielym a ružovým vínam eleganciu a červeným vynikajúcu komplexnosť.
Na výrobu vín Château de l’Escarelle sa používa osem odrôd viniča: Grenache, Syrah, Mourvèdre, Cinsault, Cabernet Sauvignon, Rolle, Ugni Blanc a Chardonnay.
Chateau de l Escarelle Le Pacha Rosé je zmesou odrôd Grenache a Cinsault, ktoré tvoria aromatickú harmóniu ponúkajúcu tóny broskýň a kandizovaného pomaranča. Chuť je svieža a okrúhla, na poschodí s príjemne sviežimi kyselinkami.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.OkNieZásady ochrany súkromia