Rodina Trevisiolovcov rozpoznala potenciál Prosecca a začala vyrábať svoje produkty v Selva del Montello, provincii Turín už v roku 1915. V roku 1939 presťahovali svoju spoločnosť do Valdobbiadene, kde produkujú jedno z najobľúbenejších šumivých vín na svete, Prosecco. Dnes Paolo Trevisiol a jeho synovia Dario a Marco, prevádzkujú rodinný podnik, ktorý pokračuje v tradícii výroby kvalitných vín. Paolo ovládol umenie vytvárať prémiové Prosecco neuveriteľnej chuti. Snaží sa o nestále zlepšovanie s nekompromisnými štandardmi a jeho synovia túto tradíciu nasledujú.
Od roku 2000 je Trevisiol nielen pojmom v Európe, ale má aj mnoho nasledovníkov v Spojených štátoch a Japonsku, ktorí sú nadšení zo špeciálnej a ušľachtilej chuti šumivých vín Trevisiol.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.OkNieZásady ochrany súkromia