Prosecco vyrobené z odrody Glera. Vo vôni tohto prosecca môžeme objaviť kvetinové (ruža) aj ovocné tóny. Chuť intenzita a alkohol sú pekne vyvážené. Toto prosecco sa dobre páruje s cestovinami, jedlami z morských plodov, alebo ako aperitív.
Červené, suché víno vyrobené s dôrazom na terroir oblasti La Fabriseria. Vyrába sa z vinohradov s vysokou redukciou hrozna z odrôd 35% Corvina, 30% Corvinone, 30% Rondinella 5% Oseleta Vôňa je plná čerešní, čiernych ríbezlí a sliviek doplnená svieťou mineralitou a vanilkou. Chuť je plná, štrukturovaná s príjemnou kyslosťou.
Víno vyrobené z odrôd vysadených v srdci Valpolicella tradičným Veronským spôsobom. Hrozno sa zhruba mesiac suší v debnách kde stráca cca 10% hmotnosti. Vyzrievanie vo veľkých slavonskych sudoch cca 1,5 roka. Použité odrody: 30% Corvina Veronese, 30% Corvinone, 30% Rondinella, 10% Rossignola, Oseleta, Negrara, Dindarella.
Červené, suché víno vyrobené špeciálnou technológiou Ripasso - časť už vyrobeného vína Valpolicella sa nechá nakvášať na šupkách z mladého Amarone. Hrozno použité na výrobu tohto vína sa zbieralo z vinohradov nachádzajúcich sa na morských kopcoch v oblasti Valpolicella
Keďže ide o prvé Primitivo di Manduria Riserva vyrobené týmto vinárstvom, jeho etiketa vypovedá o rodinnom príbehu. V roku 1921 začal Cosimo Varvaglione, starý otec súčasného riaditeľa spoločnosti s výrobou vín. Je to dokonalá kombinácia medzi tradíciou spojenou s príbehom etikety a inováciou spojenou so štýlom tohto vynikajúceho vína.
Rubínová farba s fialovými odleskami. Vôňa je odrodovo charakteristická, veľmi výrazná a pripomína červené ovocie naložené v alkohole a slivkovou marmeládu s korenistými tónmi sladkého drievka a sušeného ovocia. V chuti je toto Primitivo plné, jemné a vyvážené.
Vermentino di Sardegna Cerdeña pochádzajúce z talianskeho vinárstva Argiolas zlatisto žltej farby s intenzívnou hĺbkou. Vyzrievanie po dobu 8 mesiacov v barikových sudoch.
Vermentino di Sardegna Costamolino pochádza z vinárstva Argiolas na Sardínii. Vermentino je svieže a príjemné, zachytáva všetku starostlivosť a pozornosť, ktorú rodina Argiolas vkladá do výroby tohto vína, vyrábaného z najslávnejšej bielej odrody hrozna na Sardínii
Barbaresco Masseria DOCG vyrobené z hrozna Nebbiolo (100%). Priemerný vek vinohradu z ktorého je vyrobené toto víno je 40 rokov. Malokaktická fermentácia prebiehala v drevených barikových sudoch. Celková doba zrenia v dubových sudoch : 2 roky.
Vietti Barolo Castiglione
Hrozná sú vybrané z viníc nachádzajúcich sa v Castiglione Falletto. Vinice sú 7-35 rokov staré s výťažkom 35 hl / ha.
Víno vyzrievalo po dobu 24 mesiacov v dubových sudoch a 8 mesiacov sa sceľovalo v nerezových tankoch pred plnením. Vo vôni nájdeme slivky, čerešne, zemité tóny a príjemnú korenistosť. V chuti je šťavnaté s hodvábnymi trieslovinami a skvelou ovocnosť. Je to plné víno s dlho pretrvávajúcou dochuťou. Potenciál zrenia až do roku 2036.
Vietti Barolo Castiglione magnum
Hrozná sú vybrané z viníc nachádzajúcich sa v Castiglione Falletto. Vinice sú 7-35 rokov staré s výťažkom 35 hl / ha.
Víno vyzrievalo po dobu 24 mesiacov v dubových sudoch a 8 mesiacov sa sceľovalo v nerezových tankoch pred plnením. Vo vôni nájdeme slivky, čerešne, zemité tóny a príjemnú korenistosť. V chuti je šťavnaté s hodvábnymi trieslovinami a skvelou ovocnosť. Je to plné víno s dlho pretrvávajúcou dochuťou. Potenciál zrenia až do roku 2036.
Toto Dolcetto vyzrievalov tankoch z nerezovej ocele v regióne Langhe (Piemonte) aby si zachovalo ovocné arómy malín, čerešní a čučoriedok.
V chuti mierne triesloviny, jemná kyslosť a ovocnosť.
V ústach je svieže a príjemne sladké, doprevádzané nádychom šalvie a pomarančových kvetov. Je harmonické, má dobrú komplexnosť, dobre vyvážené kyselinky a pekný marhuľový záver.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.OkNieZásady ochrany súkromia