Moscato d´Asti Cascinetta DOCG (sladké) - je svieže, jemne perlivé biele víno z talianskeho vinárstva Vietti, nachádzajúceho sa v oblasti Piemont. Má slamovo žltú farbu so zlatistými odleskami.
Supertoskánec Villa Donoratico bol vytvorený scelením odrôd Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot a Petit Verdot. Jednotlivé odrody vyzrievali samostatne 14 mesiacov v 225 L barikových suchoch typu Allier a Troncais. Následne prebehlo finálne miešanie a flašovanie.
Villa Gresti je blend z 90 % Merlot a 10% Carmenere. Víno zreje v 225l dubových sudoch po dobu najmenej 12 mesiacov. Vo vôni môžeme objaviť tabakové tóny s jemnou vanilkou. Chuť jemná s príjemnými tanínmi.
Villa Poggio Salvi Chianti Colli Senesi živočíšnej, harmonickej vôňe, s tónmi korenia, lesného podhubie a zvieracej srsti. Zamatová, šťavnatá a dobre vyvážená chuť nadväzuje na vôňu. Je typická pre Chianti, objavujú sa tóny vyzretého kôstkového ovocia, predovšetkým čerešní.
Vino Spumante Porta Monticano Millesimato Brut je príjemné a ľahké, biele šumivé víno, pochádzajúce z oblasti Veneto. Víno je vyrobené z odrôd Glera, Verdiso, Incrocio Manzoni a Boschera. Kvôli odrodovému zloženiu (a legislatíve) sa Prosecco nazývať nemôže. Názov "Porta Monticano", tiež známy ako "Porta del Leone" ("Levia brána"), je daný jednou z hlavných brán starovekého múru obklopujúceho stredoveké mesto Conegliano.
Vin Santo del Chianti Classico DOC (0,375l fľaša) je sladké víno vyrobené z odrôd Malvasia bianca 50% a Trebbiano Toscano 50% vinohradu nachádzajúceho sa v nadmorskej výške 250 m so severo-východnou orietnáciou. Hrozno sa z tohto vinohradu zbiera zväčša až v strede októbra.Vo vôni môžeme nájsť najmä medové tóny a sušené ovocie. Chuť je plná a aromatická s dlhým záverom.
Chianti Classico DOCG pochádzajúce z vinárstva Volpaia, ktoré je jedinečným terroirom v oblasti Chianti Classico. Volpaia je po celom svete známa jedinečnosťou svojich pivníc ukrytých v múroch starobylej opevnenej dediny, v súlade s tradíciou, úzko zameraná rovnako ako v 11. storočí na výrobu vína a olivového oleja.
Volpaia Citto, IGT, BIO na podnebí je hodvábne a bohaté, s intenzívnou čerešňovou príchuťou s hladkým a vyváženým záverom. Výborné základné toskánske červené víno vyzrievajúcej v nerezovej oceli, a z časti v barikových sudoch.
Volpaia Coltassala Gran Selezzione je v chuti je to dobre štruktúrované a komplexné víno s elegantným nádychom s tónmi vanilky, kakaa a ovocia, podporené zrelými, jemnými tanínmi a dobre integrovaným tónom dreva s dlhotrvajúcim záverom.
Volpaia Il Puro Volpaia Chianti Classico - vôňa je mimoriadne elegantná a charakterizovaná sviežimi tónmi čerešní a fialiek typickými pre túto oblasť, sprevádzané náznakmi vanilky a kakaa.
Zardetto Prosecco Brut ponúka multisenzorický zážitok, ktorý počnúc chuťou zapája všetky zmysly s nezabudnuteľným chuťovým zážitkom. Hrozno pochádza z viníc v provinciách Benátky a Treviso. Chuť je vyvážená a perzistentná, s príjemnými kyselinkami po citrusoch a zelenom jabĺčku.
Zardetto Prosecco Brut ponúka multisenzorický zážitok, ktorý počnúc chuťou zapája všetky zmysly s nezabudnuteľným chuťovým zážitkom. Hrozno pochádza z viníc v provinciách Benátky a Treviso. Chuť je vyvážená a perzistentná, s príjemnými kyselinkami po citrusoch a zelenom jabĺčku.
Zardetto Vivus je harmonické šumivé víno s jemnou vôňou a príjemnou ovocnou chuťou. Vzniklo spojením odrôd Glera, Chardonnay a Moscato. Hrozno pochádza z viníc v severovýchodnej časti Veneta. Vinič s priemerným vekom 30 rokov rastie na štrkovej, železito-kremičitej pôde.
Lodovico (nesie meno po Lodovico Antinor) je "super toskánec" a zároveň vlajková loď vinárstva Tenuta Di Biserno. Ide o cuveé z odrôd Cabernet Franc a Petit Verdot. Na výrobu tohto vína je použité hrozno so samostatnej parcely vinárstva Tenuda Di Biserno. Vyrába sa len vo výnimočných ročníkoch a v obmedzenom množstve (cca 6 000 fliaš)
Bohaté víno plné ovocných tónov (tmavé lesné ovocie, ostružiny) s jemným korením, kakaom a dobre zakomponovaným sudom
Slamovo sfarbené prosecco s vyváženou - ovocnou chuťou a pretrvávajúcim perlením. Oblasť: Friuli.Párovanie k jedlu: Ideálne k jemným morským plodom, ako aperitív alebo k predjedlám.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.OkNieZásady ochrany súkromia