Blanc de blancs Brut Nature je šumivé víno, vyrobené výhradne z odrody Chardonnay. Hrozno pochádza z jedného vinohradu, ktorý sa nachádza na úpätí svahov kopca. Jedinečný terroir a chladné podnebie poskytujú koncentrované hrozno plné chuti s výraznou sviežosťou, čo Klein Constantia umožňuje vyrábať Chardonnay, ktoré je svieže a komplexné.
Jedinečný terroir a chladné podnebie poskytujú koncentrované hrozno plné chuti s výraznou sviežosťou, čo Klein Constantia umožňuje vyrábať Chardonnay, ktoré je chrumkavé a komplexné. Vo vôni prevládajú jemné toastové tóny, arómy karamelu a muškátového orieška s nádychom grapefruitu. Chuť je bohatá s krémovou textúrou, doprevádzaná sviežimi kyselinkami. Nájdeme v nej ovocné tóny zeleného jablka a briošky.
La Chablisienne Petit Chablis Vibrant Vôňa je komplexná a prenikavá s kvetinovou a citrusovou sviežosťou, tónmi kandizovaných citrónových šupiek a zrelej žltej broskyne, na pozadí sladkého korenia, akáciového medu, s jemne drevitými tónmi. Po dlhšom odvetraní sa aróma uvoľní ešte viac s veľkou jemnosťou. V komplexnej chuti nájdeme napätie a sviežosť zároveň. Má pôsobivú hustotu,
Vôňa je komplexná a prenikavá s kvetinovou a citrusovou sviežosťou, tónmi kandizovaných citrónových šupiek a zrelej žltej broskyne, na pozadí sladkého korenia, akáciového medu, s jemne drevitými tónmi. Po dlhšom odvetraní sa aróma uvoľní ešte viac s veľkou jemnosťou. V komplexnej chuti nájdeme napätie a sviežosť zároveň. Má pôsobivú hustotu, záver je elegantný a minerálny, s kvetinovým nádychom a dlhotrvajúcim pocitom na podnebí.
Harmónia, sviežosť, ovocnosť a mineralita charakterizujú ročník 2022 - Chablis Les Chanoines. Je to 100% Chardonnay z oblasti Bourgogne (Burgundsko). Vo vôni je komplexná a svieža vôňa citrusových plodov a zrelých jabĺk, ako aj čerstvých kvetov a náznak anízu.
Chablis je 100% Chardonnay z oblasti Bourgogne (Burgundsko). Vo vôni tohto Chablis môžeme nájsť typické odrodové arómy orieškov doplnené o kvetinové tóny. Chuť je plná, štrukturovaná s jemnou kyselinkou a medovým dotykom.
Torres Milmanda Chardonnay je charakterizovaná ako elegantné a rafinované víno s tónmi francúzskeho pečiva, feniklu, citrusov a kôstkového ovocia, s minerálnymi náznakmi a prekvapivou notou bielych hľuzoviek.Na podnebí je víno nuansované, hladké a bohato štruktúrované, s vynikajúcou kyslosťou a dlhým, krémovým záverom.
Chardonnay žltozelenej farby jemnejšieho odtieňa, s decentnou ovocnou vôňou tropického ovocia, najmä manga a pomaranča a s vôňou arašidových orieškov a včelích plástov. Chuť vína je noblesne ovocne delikátna, prepletená sviežimi kyselinami, s presvedčivou a dlhou ovocnou chuťou.
Chardonnay The Lodge Estate Selection je víno s bohatou arómou kôstkového ovocia, citrusov a pečených mandlí. Chuť je štruktúrovaná a plná, s výraznou koncentráciou ovocia prekrývajúceho dobre integrovaný dub a jemne vyváženú kyselinku.
Vychutnajte si toto víno s údeným lososom, plodmi mora, alebo k cestovinám.
Chardonnay Barrique pochádzajúce zo slovenského vinárstva Tajna, z vinohradu Sari. Má krásnu arómu, v ktorej dominuje kandizované tropické ovocie a kôra zo žltého melóna, doprevádzané sviežim mandarínkovým nádychom.
Torres Santa Digna Chardonnay
Vo vôni tohto čilského Chardonnay prevládajú noty manga a marhule s jemným dotykom citrusov. Chuť je harmonicky vyvážená svojou ovocnosťou a jemnou kyselinkou.
Odroda: 100% Chardonnay
Chablis 1er Cru Montée de Tonnerre 2015 je Chardonnay svetlo zlatej farby. Vo vôni okamžite žiari minerálny charakter podporený ovocnými tónmi. Telo je plné, dobre štrukturované.
Zrenie: 80% v nerezových tankoch, 20% v dubových sudoch
Drevená kazetka, ktorá obsahuje 4 fľaše Chablis (0,375l)
Chablis Saint Martin je výberom z najlepsších viníc vinárstva Laroche. Vôňa tohto Chablis je ovocná s kvetinovými notami. V chuti môžeme objaviť typickú mineralitu a ovocný záver.
Toto Chardonnay z Chateau Rúbaň bolo vyrobené kombináciou moderných a tradičných postupov. Alkoholové kvasenie prebiehalo v reduktívnom prostredí s regulovanou teplotou. Po dokvasení 40 % z objemu zrelo 5 mesiacov v drevených sudoch na kvasničných kaloch metódou „sur lie“. Vďaka nej víno získalo bohatšie sekundárne arómy, telo a štruktúru. Na záver boli oba podiely vína spojené do jedného.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.OkNieZásady ochrany súkromia