Červené, suché víno vyrobené sušením hrozna a následne fermentáciou z odrôd 30% Corvina, 30% Corvinone, 30% Rondinella 10% Rossignola, Oseleta, Negrara, Dindarella, Croatina a Forselina. Hrozno pochádza z vinice Monte Olmi s juho-západnou orientáciou. Tento vynohrad má 2,5 hektára a je umiestnený na terasách vďaka čomu je zabezpečené výborné odvodnenie v prípade silných zrážok
Mariflor Malbec z Argentínskeho vinárstva Bodega Rolland je komplexné a zvodné víno. Hrozno bolo zberané ručne a dvakrát selektované (vinice sú pestované vo výške 1100 m NM). Malolaktické kvasenie prebiehalo vo francúzskych dubových sudoch. Vyzrievanie 15 mesiacov v rovnakých sudoch. Má pekné svieže arómy s florálnym podtónom. V dochuti sú pekné zamatové triesloviny.
Tento supertoskánec Corbaia je pomenovaný po vinahrade (Cabernet Sauvignon), ktorý bol vysadený pred viac ako 40 rokmi. Crobaia je blend Sangiovese (70%) a Cabernet Sauvignon (30%). Corbaia kvalila v tankoch z nerezovej ocele a vyzrievala v barikových sudoch Allier vďaka čomu získal tento supertoskánec eleganciu a jemnosť.
Drevená kazetka, ktorá obsahuje 4 fľaše Chablis (0,375l)
Chablis Saint Martin je výberom z najlepsších viníc vinárstva Laroche. Vôňa tohto Chablis je ovocná s kvetinovými notami. V chuti môžeme objaviť typickú mineralitu a ovocný záver.
Chateau Les Hauts du Tertre, Margaux je druhé víno z vinárstva Château du Tertre a pochádza z výberu ich najmladších viníc. Toto elegantné rubínovo červené cuvée ponúka krásnu aromatickú zložitosť s tónmi korenia, ovocia a fialiek s jemnými a hodvábnymi trieslovinami.
Chianti "Le Bandite" je pomenované podľa vinohradu nachádzajúceho sa v nadmorskej výške 330 m s ideálnou juho-západnou orietnáciou. Hrozno sa z tohto vinohradu zbiera zväčša až v strede októbra. Vinifikácia prebieha v nerezových tankoch. Víno následne dozrieva až 20 mesiacov vo francúzskych dubových sudoch a minimálne 6 mesiacov vo fľašiach.
Gold Reserva Cabernet Sauvignon 2015, informácie o dostupnosti dostupnosti vína nájdete na našej stránke. Toto klasické a elegantné červené víno odzrkadľuje podstatu údolia Alto Maipo, ktorý je svetovo preslávený produkciou najlepších čílskych Cabernet Sauvignons, ako aj tradíciou Viña Carmen a enologickým dedičstvom. Vo vôni nájdeme čierne ríbezle a čučoriedky, doplnené jemnou vôňou mäty, klinčeka a tabaku. V chuti je plné s tónmi černíc, tmavých sliviek a horkej čokolády.
Vo vôni je toto víno komplexné (cítiť pobyt v sude) dominuje korenie, káva a náznaky kože.
V chuti na začiatku vyzreté tóny, ktoré prejdú do plnej, štrukturovanej chuti. Triesloviny sú sladké a jemné.
Montes Alpha Cabernet Sauvignon pochádzajúci z vinárstva Viña Montes je priekopnícke víno, ktoré ukázalo cestu ostatným čílskym prémiovým vínam. Stále zostáva na prvom mieste v čílskom sektore prémiových vín.
Montes Alpha M pochádzajúce z čilského vinárstva Viña Montes je cuvée vyrobené zmiešaním odrôd Cabernet Sauvignon 80%, Cabernet Franc 10%, Merlot 5% a Petit Verdot 5%. Má krásne sýtu, rubínovo červenú farbu. Vo vôni je komplexné s vynikajúcimi arómami zrelého červeného a čierneho ovocia s jemnými tónmi crème de cassis, tabaku a kože.
Rulandské modré (Pinot Noir) ročník 2015 s vôňou lesných bobuľových plodov a peknou ovocnou chuťou. najlepšie k pečenému bažantovi alebo holubovi s plnkou z foie gras alebo kačacím prsiam na mede a glazúrovanou mrkvou a taktiež k zrelým bielym a tvrdým syrom.
Vlajková loď vinárstva Tenuta San Guido a podľa Wine Spectator aktuálne najlepšie víno na našej planéte. (hodnotené 2019)
Bohaté víno plné ovocných tónov (tmavé lesné ovocie, ostružiny) s príjemnou mineralitou a dobre zakomponovaným sudom. Sassicaia vyzrieva 24 mesiacov vo francúzskych barikoch a ďalších pár mesiacov vo fľaši.
Silván bol vo Francúzku dlho zaznávaná odroda. V roku 2006 ho však zaradili medzi Alsace Grand Cru odrody.
BIO Sylvaner signature Vás môže potešiť sviežou citrusovou vôňou a chuťou plnou minerality.
Vinica z ktorej pochádza tento Silván sa nachádza v meste Rouffach a pokrýva 12 hektárov. Vinica je taká strmá, že si vyžaduje terasovanie. Priemerný vek koreňov je cca 50 rokov. Pôda obsahuje íl a vápenec s množstvom kamenia. V tomto vinohrade sa pracuje v organickom a biodynamickom hospodárstve.
Prosecco vyrobené z odrody Glera. Vo vôni tohto prosecca môžeme objaviť kvetinové (ruža) aj ovocné tóny. Chuť intenzita a alkohol sú pekne vyvážené. Toto prosecco sa dobre páruje s cestovinami, jedlami z morských plodov, alebo ako aperitív.