Prosecco Marca Oro Extra Dry s jemnou ovocnou vôňou v ktorej dominuju zelené jablká s florálnymi tónmi. Chuť je vyvážená s "nasládlým" záverom. Nákup online.
Príjemné spumante s jemnou florálnou vôňou a stopami zeleného jablka. Chuť je vyvážená s "nasládlým" záverom.
Valdo Spumante Cuvée Extra dry sa dobre kombinuje s jedlami z morských plodov.
Prosecco vyrobené z odrody Glera. Vo vôni tohto prosecca môžeme objaviť kvetinové (ruža) aj ovocné tóny. Chuť intenzita a alkohol sú pekne vyvážené. Toto prosecco sa dobre páruje s cestovinami, jedlami z morských plodov, alebo ako aperitív.
Červené, suché víno vyrobené s dôrazom na terroir oblasti La Fabriseria. Vyrába sa z vinohradov s vysokou redukciou hrozna z odrôd 35% Corvina, 30% Corvinone, 30% Rondinella 5% Oseleta Vôňa je plná čerešní, čiernych ríbezlí a sliviek doplnená svieťou mineralitou a vanilkou. Chuť je plná, štrukturovaná s príjemnou kyslosťou.
Víno vyrobené z odrôd vysadených v srdci Valpolicella tradičným Veronským spôsobom. Hrozno sa zhruba mesiac suší v debnách kde stráca cca 10% hmotnosti. Vyzrievanie vo veľkých slavonskych sudoch cca 1,5 roka. Použité odrody: 30% Corvina Veronese, 30% Corvinone, 30% Rondinella, 10% Rossignola, Oseleta, Negrara, Dindarella.
Červené, suché víno vyrobené špeciálnou technológiou Ripasso - časť už vyrobeného vína Valpolicella sa nechá nakvášať na šupkách z mladého Amarone. Hrozno použité na výrobu tohto vína sa zbieralo z vinohradov nachádzajúcich sa na morských kopcoch v oblasti Valpolicella
Primitivo di Manduria 1921 Riserva Keďže ide o prvé Primitivo di Manduria Riserva vyrobené týmto vinárstvom, jeho etiketa vypovedá o rodinnom príbehu. V roku 1921 začal Cosimo Varvaglione, starý otec súčasného riaditeľa spoločnosti s výrobou vín. Je to dokonalá kombinácia medzi tradíciou spojenou s príbehom etikety a inováciou spojenou so štýlom tohto vynikajúceho vína.
Rubínová farba s fialovými odleskami. Vôňa je odrodovo charakteristická, veľmi výrazná a pripomína červené ovocie naložené v alkohole a slivkovou marmeládu s korenistými tónmi sladkého drievka a sušeného ovocia. V chuti je toto Primitivo plné, jemné a vyvážené.
Veltlínske červené skoré od Repa Winery pochádzajúce z Malokarpatskej vinárskej oblasti.
Tejto odrode sa ľudovo hovorí, „Véčeeska“, a patrí k skôr dozrievajúcim odrodám hrozna, z ktorých vyrobené vína si nájdu svoje uplatnenie aj ako pikantné a svieže mladé vína.
Zaujme elegantnou a nevtieravou vôňou s dominanciou bieleho ovocia, spolu s dotykmi marhuľového kvetu a minerálov. V chuti je bohatšie než väčšina slovenských Veltlínov. V ústach je suché, elegantné, stredne plné s jasným minerálnym podtónom. Nájdeme v ňom tóny citrusov, zeleného jablka a bielych kôstkovín, ktoré sú dopĺňané jemným korením. Príjemné kyselinky tvoria základ štruktúry a robia víno mimoriadne živím a šťavnatým. Dochuť je pomerne dlhá, jemne korenistá.
Vermentino di Sardegna Cerdeña pochádzajúce z talianskeho vinárstva Argiolas zlatisto žltej farby s intenzívnou hĺbkou. Vyzrievanie po dobu 8 mesiacov v barikových sudoch.
Vermentino di Sardegna Costamolino pochádza z vinárstva Argiolas na Sardínii. Vermentino je svieže a príjemné, zachytáva všetku starostlivosť a pozornosť, ktorú rodina Argiolas vkladá do výroby tohto vína, vyrábaného z najslávnejšej bielej odrody hrozna na Sardínii
Veuve Clicquot Arrow - darčekové balenie v kovovej krabičke v tvare šípky. Toto balenia zároveň udrží fľašu dlhšie vychladenú (cca 2 hod) a je dizajnovo ďalej využitelné. Veuve Clicquot je cuvée z tradičných champagne odrôd Chardonnay (28-33%), Pinot Noir (50-55%) a Pinot Meunier (15-20%).
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.OkNieZásady ochrany súkromia