Prosecco Perlae Naonis MAGNUM flaša v darčekovom balení
Výrobná plocha: Niva, v obciach Azzano Decimo a Porcia.
Odroda: 100% Glera.
Vinice: 3.500 rastlín na hektár, čím sa získa 100 QL / ha.
Zber: Obdobie: II / IV týždeň v septembri.
Vinifikácie: drvenie a jemné lisovanie, biela fermentácia po dobu 10 dní v nádržiach z nerezovej ocele v kontrolovanej teplote (16-18 ° C), zrenie v nerezových tankoch.
Výrobná plocha: Niva, v obciach Azzano Decimo a Porcia.
Odroda: 100% Glera.
Vinice: 3.500 rastlín na hektár, čím sa získa 100 QL / ha.
Zber: Obdobie: II / IV týždeň v septembri.
Vinifikácie: drvenie a jemné lisovanie, biela fermentácia po dobu 10 dní v nádržiach z nerezovej ocele v kontrolovanej teplote (16-18 ° C), zrenie v nerezových tankoch.
Sparkling Process: re-fermentáciou v tlakových nádržiach asi 50 dní pri kontrolovanej teplote (14-16 ° C) až do dosiahnutia tlaku 6 bar. Hmota sa potom ochladí, zastaví
fermentácia a udržiava sa pri kontrolovanej teplote 8-10 ° C počas aspoň troch mesiacov.
Prosecco intenzívnej vône exotického ovocia a zrelých jabĺk s notami mandle a kandizovanej citrónovej kôry. Chuť je "naslaldá" svieža s príjemnou kyselinkou v závere. Toto víno sa výborne hodí k slaným a korenistým jedlám.
Prosecco Conegliano Valdobbiadene Rive di Ogliano Tre Venti Extra Brut - jedinečné Prosecco určené aj pre najnáročnejšie jazýčky. Bublinky stúpajú na povrch nepretržite a neúnavne.
Prosecco vyrobené z odrody Glera, ktorá bola pestovaná v kopcovitých terénoch. Po spracovaní hrozno fermentovalo v nerezovych tankoch (Charmatova metóda). Toto prosecco sa dobre páruje s cestovinami, jedlami z morských plodov, alebo ako aperitív.
Prosecco Valdobbiadene Superiore Brut San Pietro di Barbozza DOCG má kvetinovo-ovocný buket, s príjemnými tónmi hrušiek, citrusov a jemným rastlinným nádychom paprade. V ústach je krémové a svieže, s veľkou rovnováhou a dobrou chuťou.
Valdobbiadene Prosecco Superiore di Cartizze DOCG je prosecco vyrobené z hrozna odrody Glera pochádzajúceho z najlepších polôh Cartizze. Ovocná a kvetová vôňa so stopou hrušky Williams, marhúľ doplnená tónmi kvitnúcich ruží.
Val d´Oca Prosecco Brut Nature Valdobiadene DOCG je prosecco vyrobené s velmi nízkym obsahom zvyškového cukru (2 g/l). Hrozno Glera použité na výrobu tohto vína bolo zbierané ručne z vinohradov oblasti Santo Stefano. Vo vôni tohto prosecca môžeme objaviť kvetinové a jablkové tóny. V ústach veľmi harmonické a suché.
Prosecco vyrobené z odrody Glera, ktorá bola pestovaná v kopcovitých terénoch. Po spracovaní hrozno fermentovalo v nerezovych tankoch (Charmatova metóda). Toto prosecco sa dobre páruje s cestovinami, jedlami z morských plodov, alebo ako aperitív.
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.OkNieZásady ochrany súkromia