Červené, suché víno vyrobené sušením hrozna a následne fermentáciou z odrôd 30% Corvina, 30% Corvinone, 30% Rondinella 10% Rossignola, Oseleta, Negrara, Dindarella, Croatina a Forselina. Hrozno pochádza z vinice Monte Olmi s juho-západnou orientáciou. Tento vynohrad má 2,5 hektára a je umiestnený na terasách vďaka čomu je zabezpečené výborné odvodnenie v prípade silných zrážok
Amarone Della Valpolicella Marne 180 DOCG z talianskeho vinárstva Tedeschi, je cuvée, vyznačujúce sa typickou vôňou intenzívneho červeného ovocia, nakladaných sliviek a hrozienok, doprevádzané tónmi mandľového oleja a marcipánu.
Merlot Bepin de Eto - v podmanivej vôni dominuje zrelé červené ovocie, čerešne a bobuľové ovocie. Chuť je veľmi dobre štruktúrovaná, so zamatovými trieslovinami a pozoruhodne dlhým a príťažlivým záverom v dochuti.
Bovale Isola Dei Nuraghi Korem je červené víno, ktoré dokonale interpretuje filozofiu rodiny Argiolas - inováciu s hlbokým rešpektom k sardínskej tradícii. Víno zrodené z túžby vylepšiť a zdokonaliť použitú odrodu Bovale. Bovale je málo úrodná odroda viniča, pretože vyžaduje dobre vetrané pôdy s výbornou expozíciou. Víno zušľachtili pridaním Carignano a Cannonau, dvoch ďalších tradičných sardínskych odrôd viniča.
Bovale Isola Dei Nuraghi Korem je červené víno, ktoré dokonale interpretuje filozofiu rodiny Argiolas - inováciu s hlbokým rešpektom k sardínskej tradícii. Víno zrodené z túžby vylepšiť a zdokonaliť použitú odrodu Bovale. Bovale je málo úrodná odroda viniča, pretože vyžaduje dobre vetrané pôdy s výbornou expozíciou. Víno zušľachtili pridaním Carignano a Cannonau, dvoch ďalších tradičných sardínskych odrôd viniča.
Vo vôni tohto brunella dominuje červené ovocie, s tónmi kvitnúceho viniča a levandule. V chuti je príjemne mäkké a plné s dlhou persistenciou. Vinárstvo Poggio Salvi.
Oblasť : Tuscany
TINTAFINA je Tempranillo pochádzajúce zo španielskeho vinárstva Casa Rojo. Veľa vzrušenia na podnebí s dlhým, elegantným a korenistým záverom. Toto víno sa bude vo fľaši zlepšovať v nasledujúcich 7-10 rokoch. Ročník 2019 bol vynikajúci a umožnil dozretie hrozna v optimálnom načasovaní, so zrelými vôňami, skvelou extrakciou a dobrou kyslosťou.
Joyau de France, ročník 2008 od výrobcu Boizel je Champagne par excellence, veľmi elegantné, s pozoruhodnými vôňami, chuťami a nádhernou plnosťou. Vzniklo spojením odrôd Pinot Noir 60% a Chardonnay 40%, pochádzajúce výlučne z viníc Premier a Grand Cru. Na podnebí je rafinované, s hodvábnou textúrou, s veľmi čistou a sviežou chuťou.
Château Fontenil je Bordeaux blend z oblasti Fronsac.Odrodová skladba Chateau Fontenil 2011 : 100% Merlot .Pekné Bordeaux s vôňou čierneho bobuľového ovocia a kože. Chuť tohto vína je stredne plná s dlhým záverom.Odporúčame otvoriť od roku 2016 až 2026
Cabernet blanc, ročník 2022 zo slovenského vinárstva Chateau Rúbaň je biele, suché víno vyrobené z modrej odrody Cabernet Sauvignon. Vôňa je intenzívna s prevládajúcimi ovocnými tónmi najmä čerstvých nektáriniek a zrelých broskýň. Chuť je šťavnatá a ovocná so sviežou štruktúrou pikantných kyselín a minerálnou textúrou.
Muškát žltý - mladé víno pochádzajúce zo slovenského vinárstva Rúbaň. Farba vína jé svetlá slamovo-zlatistá so zelenými odleskami po okrajoch. Vo vôni je mimoriadne atraktívne s intenzívnou aromatikou, plnou muškátových tónov, lúčnych kvetov, zrelého žltého ovocia a citrusov. V chuti je šťavnaté, plné ovocných kyseliniek, čerstvého korenia, štipky zvyškového cukru a doznievajúcich muškátových tónov v dochuti.
Chateau Rúbaň Sekt Chardonnay Brut Nature - vo vôni je plné, nájdeme v ňom tóny zrelého ovocia, medovo-kvetinové tóny, doprevádzané tónmi hnedého masla a jemne pražených mandlí s decentnou biskvitovosťou v závere. Chuť je mimoriadne elegantná, uhladená a krémová s prekvapivou plnosťou a bohatosťou.
Chianti "Le Bandite" je pomenované podľa vinohradu nachádzajúceho sa v nadmorskej výške 330 m s ideálnou juho-západnou orietnáciou. Hrozno sa z tohto vinohradu zbiera zväčša až v strede októbra. Vinifikácia prebieha v nerezových tankoch. Víno následne dozrieva až 20 mesiacov vo francúzskych dubových sudoch a minimálne 6 mesiacov vo fľašiach.
Grüner Veltliner (Veltlínske zelené) Federspiel z mestečka Dürnstein v údolí Wachau. Dürnstein je typický terasovitými svahmi na ktorých sa pestuje hrozno použité na výrobu tohto elegantného suchého vína.
Hrozno bolo zberané ručne. Víno zreje 36 mesiacov v dubových sudoch a následne 4 roky vo fľašiach pred uvedením na trh. Vo vôni je toto víno bohaté s čiernym a červeným bobulovým ovocím doplneným arómou sladkého drievka. V chuti bohaté, ovocné tóny s jemným toastom, vanilkovými notami a balsamikom.
Vo vôni je toto víno komplexné (cítiť pobyt v sude) dominuje korenie, káva a náznaky kože.
V chuti na začiatku vyzreté tóny, ktoré prejdú do plnej, štrukturovanej chuti. Triesloviny sú sladké a jemné.